Restaurant Bordeaux

WELKOM BIJ ONS RESTAURANT

Welkom bij Restaurant Bordeaux – dé nieuwe culinaire hotspot van Naarden! Wij bieden een all you can eat concept aan op een hoger niveau. Bij ons geniet u onbeperkt voor 3,5 uur van onze gerechten en desgewenst drinkt u daar de hele avond mooie wijnen, een cocktail of een goed glas bier bij. Wij hebben passie voor de horeca en dat stralen we uit. Volg ons op social media @restaurant.bordeaux om op de hoogte te blijven van tof nieuws.

Het restaurant

EEN UNIEKE PLEK, DIRECT AAN HET GOOIMEER

Restaurant Bordeaux is gevestigd in een prachtig pand direct aan het Gooimeer. Het restaurant  heeft een adembenemend uitzicht. U kunt heerlijk genieten van de rustige omgeving en het is om de hoek vanuit het Gooi, Amsterdam en Almere.

Daarnaast beschikken we over de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeerplaats voor 450 auto’s
  • Elektrische oplaadstations
  • Dichtbij snelwegen A1 & A6
  • Privé diner ruimtes
  • Gratis wifi
  • Een lounge om te borrelen
  • Terras in de zomermaanden (bij mooi weer)
  • Vergaderuimten
Restaurant Bordeaux

HET CONCEPT

Restaurant Bordeaux biedt een unieke ervaring. Bij ons ervaart u een all-in dining experience. Een onbeperkte culinaire reis voor een vaste betaalbare prijs! Want u mag onbeperkt genieten van alle gerechten, ronde na ronde. Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van een lekkere bubbel vooraf, alle frisdranken, tapbieren, schenkwijnen, koffie en thee. Bovendien serveren we alles aan tafel uit.  

We hebben ontzettend veel zin om u mee te nemen in onze zienswijze, waarin unlimited dineren samen kan gaan met kwaliteit op het bord, exclusieve gerechten, mooie wijnen en goede service.

Restaurant Bordeaux

Cadeaukaarten Bordeaux

Bij Restaurant Bordeaux kunt dagelijks vanaf 13:30 cadeaukaarten ophalen. Per cadeaubon hanteren wij een minimaal bedrag van €15. Online cadeaukaarten afnemen? Stuur ons een email naar info@restaurantbordeaux.nl met uw verzoek, uw adres, telefoonnummer en het bedrag. Dan zullen we spoedig contact opnemen.

nl_NL_formal