Ons nieuwe restaurant is nu elke dag open! Een onbegrensde culinaire reis voor een betaalbare vaste prijs!

Wij vieren onze opening graag met u: tot en met 30 september 2023 krijgt u €5 korting per persoon op de menuprijs. Klik onder het kopje Prijzen voor onze excellente drankenaanbieding, voor een klein bedrag krijgt u uw drankjes onbeperkt aan tafel geserveerd. Hou onze socials in de gaten voor acties en andere updates.

Restaurant Bordeaux

WELKOM BIJ ONS RESTAURANT

Welkom bij Restaurant Bordeaux – dé nieuwe culinaire hotspot van Naarden! Wij willen top horeca toegankelijk maken voor een groot publiek. Bij ons geniet u onbeperkt van onze gerechten en desgewenst drinkt u  daar de hele avond mooie wijnen, een cocktail of een goed glas bier bij. Wij hebben passie voor de horeca en dat stralen we uit. Volg ons op social media @restaurant.bordeaux om op de hoogte te blijven van  tof nieuws.

Het restaurant

EEN UNIEKE PLEK, DIRECT AAN HET GOOIMEER

Restaurant Bordeaux is gevestigd in een prachtig pand direct aan het Gooimeer. Het restaurant  heeft een adembenemend uitzicht. U kunt heerlijk genieten van de rustige omgeving en het is om de hoek vanuit het Gooi, Amsterdam en Almere.

Bij ons kunt u gratis parkeren voor de deur.

Restaurant Bordeaux

HET CONCEPT

Restaurant Bordeaux biedt een unieke ervaring. Bij ons ervaart u een all-in dining experience. Een onbeperkte culinaire reis voor een vaste betaalbare prijs! Want u mag onbeperkt genieten van alle gerechten, ronde na ronde. Ook kunt u e.v.t. de dranken afkopen voor maar €15.00 pp en voor 3.5 uur lang! Bovendien serveren we alles aan tafel uit.  Onze chef heeft een uitgebreide kaart samengesteld met klassiekers èn culinaire verassingen. 

We hebben ontzettend veel zin om u mee te nemen in onze zienswijze, waarin unlimited dineren samen kan gaan met kwaliteit op het bord, exclusieve gerechten, mooie wijnen en goede service.

Arrangementen

INCLUSIVE DRINKING EXPERIENCE

Maak uw beleving helemaal compleet met één van onze dranken  arrangementen “Superièur” slechts €15.00 pp  of “Exceptionel” €25.00 pp.  Voor dit vaste bedrag ontvangen wij u met bubbels vooraf en drinkt u de hele avond waar u zin in heeft. Dan weet u waar u aan toe bent qua budget. Dit is uiterst aangenaam en geschikt  voor groepen als familiefeesten,  bedrijfsuitjes, verjaardagen enz.

Bubbels of een prachtig glas Champagne?
Lekker een glas bier of een cocktail?
Pinot Grigio of Sancerre?

nl_NL_formal